tiistai 6. syyskuuta 2011

Cöniräpörtti Träcönistä

Joooooo. Sinne se meni ja nyt postaan nettiin conraportin niin kuin suurin osa muistakin Traconissa olleista bloginpitäjistä. Köhöhöh.

Mutta joo. Hieno con on hieno, ja Tracon oli hieno con. Omalta osaltani tapahtuma meni lähinnä osteluksi, syömiseksi ja hengaamiseksi; ohjelmapuolelta kävin vain Hopeanuoli-musikaalissa, cosplaydeitissä sekä Hopeanuoli Suomessa - luennolla. Suunnitelmissa oli myös nähdä se historiallisten pukujen tekemiseen keskittyvä luento, mutta olin siihen aikaan vasta tullut coniin ja halusin rauhassa katsella ympärilleni. Sniff. Rahaa paloi enemmän kuin olisi saanut, mutta minkäs teet kun ruoka on kallista ja Fennica Comicsin pöydältä löytyy se etsimäsi mangapokkari. Mangahyllyäni kartuttamaan saapuivat siis Pandora Hearts 3, Pleasure Dome -niminen (keskitasoinen) yaoimanga sekä A Bride's Story 1, joka sattuu olemaan juuri tuo himoitsemani mangapokkari. 17 euroa on paljon, mutta julkaisukin oli kyllä laadukas.

Cossisuunnitelmissa oli aluksi Shizuo ja timeskip!Simon, mutta Gurren Lagann -ryhmiksen peruunnuttua jälleen olin sitten Shizuona molemmat päivät. Omassa kamerassani ei ole mitään kunnon kuvia puvustani, mutta toisaalta niitä minulla on jo aiemmista tapahtumista. tamuki cossasi Izayaa ja meno oli aika muikeaa. Meistä otettiin paljon kuvia eikä niitä pelättyjä kuolaavia ja pussaamaan käskeviä fanityttöjä onneksi näkynyt. Shizuona olin sitten cosplaydeitissäkin, tällä kertaa seuranhakijan sijaan vastaajana. Miestä ei tarttunut mukaan tällä(kään) kertaa, siitä piti huolen aivan loistavasti rooliinsa eläytynyt Zoro. Cosplayn taso yleisesti oli melkoisen hyvä, tosin pukuilijoita tuntui olevan tavallisissa vaatteissa liikkuviin ihmisiin verrattuna jotenkin vähemmän. Siitä huolimatta tuli bongailtua muutama ehdottomasti valokuvauksen arvoinen puku, mm. Neyla ja Carmelita Sly kakkosesta, DRRR!!:n Celty sekä One Piecen Arlong, josta en valitettavasti saanut kuvaa. Huomaa kyllä että olen kasvanut ulos Hetalia-fandomista, tunsin nimittäin pienoisia inhon väristyksiä aina nähdessäni kiljuvan hetalistiryppään. Onneksi Sorsapuiston raunioiden kautta ei ollut pakko kulkea.

Henkivartijatkin tarvitsevat välillä roskaruokaa.

Se Traconista, nyt katse tulevaisuuteen. Minulla oli jo kaikki loppuvuoden puvut mukavasti päätettyinä kunnes äkkäsin jälleen uuden Persona 4 -cossin jonka haluan toteuttaa. Kyseessä on siis Hariti-niminen Persona. Ajattelin sitä ehkä Frostbiteen, joten Klavierin tai Yukikon on väistyttävä tieltä..! Koko silmän keltaiseksi värjääviä piilolinssejä taitaa olla mahdotonta löytää, joten on toivottava ettei kukaan syö minua harmaiden silmieni tähden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti