perjantai 23. joulukuuta 2011

Koska kaikkia aivan varmasti kiinnostaa mitä haluan cossata ensi vuonna

Joskus on vähän sellainen olo, että pitäisi postata harvemmin. No jaa.

Vuosi vaihtuu ihan pian ja sen mukana tulevat ensi vuoden conit. Saa nähdä, mihin tapahtumiin sitä oikein osallistuu, ainakin kolmepäiväinen Desucon sekä Kuopion Animecon olisivat aika must. Tulevien animetapahtumien miettiminen tietää myös cossien miettimistä. En tiedä teistä mutta minusta ainakin on aina kiva kuulla/lukea muiden ihmisten cossisuunnitelmia. Vuoroin vieraissa: tämänkertainen postaus keskittyy niinkin mielenkiintoiseen aiheeseen kuin omat cossisuunnitelmani/haaveeni vuodelle 2012. Woot.

 

Hariti, Mask*DeMasque, Emma ja Tom ovat tuttua huttua; uusina tulokkaina taas DOGSin Bishop sekä DRRR!!:n Tsugaru. Yksi iso ongelma näissä näyttää olevan: MISSÄ NAISET? Missä ovat ne kypsät, isotissiset ja muutenkin muodokkaat animetypsyt joita suunnittelin cossaavani? Regressioko tässä on iskenyt?

Enpä tiedä. Jotenkin ei vaan ole tullut vastaan sellaisia animetypsyjä joita oikein himottaisi cossata. Tosin muutama ehkä-tapaus kyllä on, ja näitä voisin toteuttaa mikäli käsiini jää ylimääräistä rahaa.
Mami (Madoka Magica)
Youju (Time Stranger Kyoko)
Makoto Kino (Sailor Moon)

Mami on kummitellut mielen perukoilla jo pitkän aikaa, mutta tämä on erittäin iso ehkä taitojen ja ruumiinrakenteen takia. Youjukin on itse asiassa ollut mielessä jo pitkään, sillä olen halunnut cossata jotain Time Stranger Kyokosta lähes siitä hetkestä lähtien kun aloitin cosplayn (kaappicossi!Hizukia ei lasketa). Youjulla on nätti mekko ja saisin tilata kivan peruukin = DING DING DING. Toisaalta sarjassa on myös ihania prinsessamekkoja pitävä Kyoko, joten saa nähdä... Ja sitten on myös Makoto/Sailor Jupiter, jolta haluaisin myös tehdä jonkun puvun (en kylläkään sitä perussailorkostyymiä koska minihame gjaksgmlaöe).  Myös joku Persona 4:n naiscossi olisi muikeata toteuttaa. Jos vihdoin vääntäisin sen Yukikon tai vaikka jonkun naispuolisen Personan.

Löytyihän niitä naisia. No jaa, saa nähdä mitä maailmanlopun vuosi tuo tullessaan. Hyvää joulua ja uutta vuotta kaikille Cosplayshogunaatin lukijoille!   

2 kommenttia: