tiistai 25. lokakuuta 2011

All abroad the failboat

Haritin teko ei oikein suju. Kävi nimittäin ilmi, että kangasta tosiaan oli todella niukasti, eli nyt ei ole enää yhtään varaa ryssiä. Hetken aikaa näytti jopa siltä ettei kangas riittäisi alkuunkaan, mutta asia korjautui muutamalla onnistuneella (?) kaavanmuutoksella. Lisäksi tajusin valinneeni puvun, joka ei tosiaankaan sovellu vartalotyypilleni. Tissini ja lantioni eivät pääse oikeuksiinsa kun vaate sattuu olemaan roikkuvainen kokovartaloviittatakkizydeemi. Olin melko jännittävässä mielentilassa siinä vaiheessa kun viitta ei mennyt kiinni tissien kohdalta ja tajusin, että Haritin puku näyttäisi tuhat kertaa paremmalta 10 kg laihemman ihmisen päällä.



Sekin asia sitten korjaantui kun ratkoin muutaman sauman ja suurensin siten viittaa. Tosin kangas ei tykännyt tästä operaatiosta (jonka suoritin kynsisaksilla ratkojan puuttumisen vuoksi) vaan muuttui ihanasti seuraavanlaiseksi:

FFFFFFFFFFFUUUUUU.

Toivotaan että saan nuo reunat vähän siistimmiksi. Näyttää kuitenkin siltä, että tästä cossista riittää päänvaivaa melko pitkäksi aikaa. Hupunkin kanssa nimittäin on kasakaupalla ongelmia. Mitähän tästä oikein mahtaa tulla...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti