torstai 4. syyskuuta 2014

Tapahtumakesä 2014 2: Photoshootit

Conittamisen lisäksi minä, kesän ajaksi takaisin vanhemmille muuttanut työtön pummi, kerkesin myös photoshoottailemaan kavereiden kanssa. Photoshootit ovat vain jotakin niin ihanaa; puku ei yleensä ehdi rytistyä ja karistaa maalejaan vaan on kuvissa hehkeimmillään, ja eri poseja/ilmeitä ehtii kokeilla kaikessa rauhassa vailla conpäivän alituisia kiireitä. Ensimmäisen shootin ensimmäiseksi shootattavaksi cossikseni päätyi Lisa Lisa, jolla olin debytoinut vain muutama päivä ennen kyseisen photoshootin järjestämistä. Rouva Joestarin kuvaamisesta vastasi Ibi.

Jojo-poset; asia jota minun pitää vielä harjoitella.

Yksi shootin eeppisimmistä hetkistä oli SnK-photoshootreissu Hämeenlinnaan. Kun lämpötila oli jämähtänyt sinne 30 plusasteen tienoille, peruukki, remmit ja takki alkoivat varsin pian tuntua erittäin tukalilta. Onneksi linnan muurien suojassa oli edes hieman viileämpää kuin pihalla. Näin hulppeissa ja SnK-maailmaan sopivissa maisemissa en ole aiemmin kuvannut enkä tule varmaan koskaan kuvaamaankaan. (Ryhmäkuvat napsaisi Mao, yksilökuvat Ibi ja Okkun.)


Ja koska Shingeki on helpoin cossattava sarja ikinä sen jälkeen kun olet askarrellut yhdet remmit ja takin, cossasin erittäin ovelasti myös Levin squadilaista, Erd Giniä toisena päivänä pidetyssä SnK-shootissa. R.I.P Bishopin ihana pitkä tukka, olet nyt pysyvästi lyhyellä ponnarilla.


Abouttiarallaa kuukausi tuon shootin jälkeen pidimme toisen shoottausputken samassa paikassa. Tälläkin kertaa paino oli Shingekissä, mutta sain kuvautettua myös erään pitkään suunnitteilla/tekeillä olleen cossini. (Kuvat by Ibi ja Okkun, editoinnista vastasin itse.)Aivan oikein, kyseessä on Persona 4:n protagonisti eli Yu Narukami/Souji Seta/Ismo Laitela/younameit. Ryhdyin suunnittelemaan tätä cossia muistaakseni joskus vuonna 2011, joten ehtihän tässä vierähtää aikamoinen tovi ennen kuin sain potkittua itseni tekemään tämän cossin. Puku oli simppeli ja helppo päällä, ainoa ongelmana oli peruukki raskaine otsatukkineen. Sinänsä tuota otsista ei olisi ollut vaikeaa lyhentää/ohentaa, mutta tilasin peruukin alun perin uutta Edgeworth-cossia ja sen kilometrin korkuista otsatukkaa varten, enkä siis voinut käydä peruukin kimppuun saksien kanssa. Protagonistina posettaminen oli ehkä maailman helpointa ikinä, kyseessä kun on varsin chilli ja ilmeetön hahmo. Ehkä vielä jonain päivänä tämä puku pääsee conkäyttöönkin.

Sitten vähän lisää Shingekiä. (Kameran takana Ibi.)


Huhhuh, tulipas nyt spämmittyä teitä kuvilla. Erwin on tällä hetkellä ehdottomasti käytetyin/kuvatuin pukuni, ja jatkoa piisaa Traconissa. Sinne siis!

2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ~
  Tykkään eteenkin noista persona kuvista. Tuo ensimmäinen sateenvarjo kuva on todella kiva *u*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :> Protagonisti-kuvissa oli onneksi hyvä tausta ja sää ja sateenvarjosta sai kieltämättä hyvän propin.

   Poista