lauantai 12. toukokuuta 2012

Oodi ilolle ja Lottie-linssit

Hiphei ja hurraa: Kesätyöpaikasta ilmoitettiin että saan Animeconin vapaaksi.
Ilmeeni kyseisellä hetkellä.

En ollut ennen tätä päivää oikein kehdannut tehdä minkäänmoisia pukusuunnitelmia ko. conia varten siinä pelossa että joutuisin kuitenkin perumaan ne -- pessimisti kun olen. Nyt olo on kuin Viljamilla kolmen ES-tölkillisen jälkeen ja kyylään iloisena conin nettisivuilla alustavia ohjelmia samalla kun mietin pääni puhki miten tälläytyisin kyseiseen tapahtumaan. Luvassa on enemmän tai vähemmän ahkeraa vänkäröintiä, joten valitsemieni cossien olisi luultavasti suotavaa olla sellaisia joissa on helppo liikkua ja joista ei irtoa viittäkymmentä pientä mutta herkästi särkyvää osaa sillä hetkellä kun Camilla Conittaja nyhtää hihaani epätoivoinen katse silmissään ja kysyy missä on vessa. Toisaalta voisin uskaltautua vuoden tauon jälkeen lavalle kisailemaan kanssacossaajien kanssa ja katsoa mitä tapahtuu. Motiivina tähän on kamppailu nolouden punan poskille nostattavia muistoja vastaan; mielenterveydelleni ja cossaajan itsetunnolleni tekisi hyvää seisoa tuomarien edessä ylläni puku joka a) on tehty kaavoja käyttäen b) on lähdekuvan mukainen ja c) ei sisällä lakanakangasta. Alkuperäinen, kauan sitten laadittu suunnitelma oli mennä kisaamaan Mask*DeMasquella mutta cossiprojektin kaatuessa olen nyt vähän sromi suussa. Katsoo nyt.

Mahdollisia vaihtoehtoja ovat tällä hetkellä seuraavat:

Kanba Takakura (Mawaru Penguindrum)

Olen halunnut tehdä Mawaru Penguindrum -cossin suurin piirtein siitä lähtien kun aloitin sarjan katsomisen ja hurahdin siihen täysin. Klassinen tapaus; Kanba on lempihahmoni mutta puku sellainen joka ei a) pue minua kovin hyvin ja b) tee hyvää mielenrauhalleni koska herrainkaulus. Toisaalta tuo olisi varsin simppeli cossi ja siinä vänkäröinti tuskin aiheuttaisi lämpöhalvausta tai irto-osista johtuvaa hermoromahdusta.

Lilly (Katawa Shoujo)
Vanha tuttu ja varsin varteenotettava ehdokas -- etenkin jos aika uhkaa loppua kesken. Simppeli asu, ihanat hihat ja kiva peruukki.


Medaka Kurokami (Medaka Box)
No siis tän mä haluun tehdä koska Medaka Box on niinq uus ja kukaan ei oo cossannu sitä vielä Suomessa äksdee, oisin niiq eka ja sit saisin paljon hu0mi00000!!!!1 Medaka Box oli/on yksi kiinnostavimmista alkavista sarjoista atm ja Medakan hahmodesign taas (tyrkyllä olevista tisseistä huolimatta) jotain todella nannaa. Unelmien peruukki + kultaisen nauhan määrä = iloinen Sotaherra. Neidon persoonallisuuskin on varsin kiinnostava, tosin ainakaan tällä katsomisen määrällä en vielä uskalla lähteä kutsumaan häntä lempihahmokseni. Lisäksi epäröin todella, todella paljon noiden reisisaappaiden suhteen joten vielä en uskalla sanoa juuta enkä jaata.

Ja sitten vielä pikkuruinen WIP-palanen: Lottie-piilolinssit saapuivat eilen.Kuten näette, kyseessä on kännykkäkameralla otettu teinipeilikuva joten ei sitten napinaa kuvan laadusta, jooko. Olennainen näkyy tuossa puhelimen yläpuolella. Olen erittäin tyytyväinen ko. piilolinsseihin -- niin tyytyväinen että unohdan melkein sen suolaisen hinnan jonka jouduin niistä pulittamaan. Youknowit.com kun ei toiminut ja jouduin ostamaan piilarit suomalaisesta nettikaupasta tuplahintaan. Lottie on muutenkin varsin hyvällä mallilla ja jäljellä on enää pelkkiä pientä säätämistä vaativia hommia (lycrahanskat, vinonauhan ompelu, renkaan väsääminen Cernitistä jne.).

2 kommenttia:

 1. Nallen arkkivihollinen13. toukokuuta 2012 klo 19.56

  Lilly olisi mielestäni siulle oikein hyvä cossattava. Hiukset on ihanat ja voisin kuvitella sekä juuri peruukin että vaatteiden sopivan siun vartalolle ja kasvonpiirteille hyvin; ellei halu cossata tuota poikaa ole palava niin itse ainakin valitsisin Lillyn. Tosin olen kyllä sitä mieltä että mitä tahansa saa ja kannattaa cossata jos oikeasti haluaa.

  Tuo kolmaskin vaikuttaa ihan hyvältä, sopisi kivasti siun ruumiinrakenteelle. Ja näin pikaisella googletuksella nuo "saappaat" vaikuttaa miusta enemmänkin varrettomien kenkien ja pitkien sukkien yhdistelmältä; saatan tosin olla ihan väärässä koska en ole katsonut sarjaa. Toisaalta jos luonne ei ihan nappaa niin ei ole ihan niin kiva cossata.

  Ja Lottie-linssit on ihanat! Hyvä ostos, vaikka olikin ehkä kallis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valinta on vaikea! Kanbaa hotsittaisi cossia kaikista eniten koska lempihahmo, Lilly taas olisi noista kaikista ulkonäöllisesti sopivin ja Medakalla taas on kaikista kivoimmat vaatteet. :''D Kohta pitäisi jo tilailla peruukkeja, apuva.

   Kiitos korjauksesta, parempaa kuvaa ( = sellaista jossa
   kengätkin olisivat näkyneet kokonaan) Medakasta ei googlaamalla löytynyt tuohon hätään eikä animeakaan ole tullut katsottua vielä niin paljon että olisin muistanut ko. asina. :'D Kengät + sukat kuulostavat huomattavasti paremmilta kuin pelkät saappaat, joskin reisipituus ei ikinä ole kovin imarteleva vaihtoehto minulle.

   Poista