perjantai 30. maaliskuuta 2012

Mestarivarkaaksi ryhtymässä osa 2, erään asianajajan asusteet sekä tageja

Koska omien pienten edistysaskelien jakaminen muun maailman kanssa on hupikasta. <3

Kirjoitukset hellittivät vihdoin, mutta siitä huolimatta tällä hetkellä työn alla ovat ainoastaan Mia sekä ikuisuus(?)projekti Mask*DeMasque. Mia on Desuconia varten ja DeMasque valmistuu sitten kun valmistuu. Toinen Desu-puku on luultavasti kaapin perukoilla lojuva timeskip!Simon mikäli Gurren Lagann -ryhmä saadaan vihdoin kokoon; jos ei niin voisin tehtailla Lottien Pandora Heartsista tai Mitsuru Kirjion Persona 3:sta . Miasta on tällä hetkellä koossa muokkaamaton peruukki, mekon keskeneräinen koeversio sekä tietenkin "propit" eli asianajajan merkki sekä magatama. Molemmissa siis materiaalina jokaisen cossaajan ystävä, Cernit-massa.


Jos oikeutta voi huijata pahvinamiskallakin niin...

Tällaista pikkunäpertelyä, niin helppoa että edes minä en feilannut! Suosittelen lämpimästi muillekin, erittäin itsetuntoa kohottavaa hommaa.

Vieläkö muistatte nämä saapikkaat? Nykyään ne näyttävät tällaisilta:
Väri on valaistuksen takia pielessä, muoto oikea.
Perspektiivi on paras. Ja salama.
Ei bootcovereita vaan kuumaliiman avulla kasassa pysyvät tekonahkahärpäkkeet. Niiden ja kenkien vetoketjun kanssa säätäminen oli jännää puuhaa. Päädyin sitten lopulta kangasväriin näiden mussukoiden kanssa, eikä aivan mihin tahansa kangasväriin vaan pinkkiin sellaiseen. Kokeilin Delicin propeista yli jäänyttä pinkkiä kangasväriä kokeilukenkiin ihan huvin vuoksi ja yllätyin oikein kunnolla kun väri kesti about tunnin kävelylenkin vesilätäköiden ja räntäsateen armoilla paljon paremmin kuin taidetarvike- ja Tiimari-akryylit. Kirkkaanpinkki maali muuttui punaiseksi, eihän siinä mitään. :__D Minähän tässä voitan.

Lopuksi vielä parit avainsanat joilla blogini on tässä reilun puolen vuoden aikana löydetty.

Ei vielä mitään pahoja omituisuuksia, mutta ehkä vielä joskus!

5 kommenttia:

  1. Approovaan Mitsurua!
    Cernit-massaa, pitänee itsekin tehdä tuttavuutta ko. aineen kanssa, hyvältä näyttää! :3

    VastaaPoista
  2. Jos Mitsurun teet joskus, niin saat Penthesilean kaveriksi (; .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin jo painamassa Tykkää-nappia kun muistin ettei tämä ollutkaan Facebook. OTL Mutta joo, arvostan kovasti ja Penthesilea olisi oikein mukava seuralainen~ Pitääpä katsella jos sen Mitsurun tekisin, intoa ainakin on. c:

      Poista
  3. I hope to see progress of Mia! Goodluck! ^O^

    VastaaPoista