sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Work in progress: siskokset Fey

Tällä kertaa en istukaan näppiksen ääressä yksin kuten tavallista vaan tätä postausta tekemässä on mukana myös Holly. Desucon lähestyy uhkaavasti ja sitä mukaa myös paricossimme eli siskokset Mia & Maya Fey. Mian tekemisestä olenkin jo raapustellut pariin otteeseen, tällä kertaa mukana on myös aiempaa enemmän kuvia. Saatte nähdä work in progress -kuvia myös Hollyn Maya-cossista

Angry Birds -pallo ei tykkää asetonista.

Sotaherra: Tässä siis Mia-kengät. Olin jo vaipua epätoivoon kunnes löysin kirpparilta kahdella eurolla lähes täydelliset kengät. Päälle vaan akryylia ja fiksatiivia. Ovat muuten numeroa liian pienet, mutta on cosplayn eteen ennenkin kärsitty..!

 Holly: VARPAAT. Kirpparilta löytyneistä rantasandaaleista tuli ihan hienot Maya-kengät. Maalasin upeat kukkakuvioiset läpökkäät mustiksi ja remmit punaisiksi akryyliväreillä.

Holly: Peruukkikin on viimeistelyä vaille valmis. Ja vieraileva tähti edustaa..


Sotaherra: Mian mekko ja huivi. Opin viimein että kaavat kannattaa tehdä oikeasti omien mittojen mukaan eikä vaan napata kaavakirjasta XXL-kaavaa ja tehdä sitten siitä... Kokeiluversion tekeminen auttoi paljon, kankaassa oli kauniita balleriinoja. Tällä kertaa selätin myös herrainkauluksen kiitos kaverini antaman kaavan. Huivista ei ole mitään erikoista mainittavaa, halpissatiinin nurjasta puolesta sen väsäsin.

Holly: Korun tekeminen olikin odotettua hankalampaa. Kun edes pora ei tahdo mennä massapallosta läpi ja rautalagan puutteessa on lähes turvauduttava klemmareihin, ei mene kovin hyvin. Sain kuitenkin reiät jotenkuten aikaan ja rautalankakin löytyi lopulta. Magataman tein Sotaherran tavoin cernit-massasta, mutta jouduin vielä maalailemaan sitä akryyleillä, koska väri ei ollut oikea. Koko hoito pysyykin sitten kasassa lähinnä jeesusteipin avulla.

Ja tähän loppuun vielä ihastuttava kuva meistä.

Sotaherra: ME. Kauniisti edustamme. Ja hei, ensimmäinen ei-cossikuva minusta täällä blogissa. Hommat sujuu ja silleen.

Näin tällä erää, katsellaan josko noita work in progress -juttuja vielä tulisi ennen conia. Saatetaan vielä pitää photoshootti näille puvuille ennen Desua, mutta jos näin käy niin siitäkin sitten tuonnempana.

2 kommenttia:

 1. Näyttää siltä, että Desuun tulee kaksi Mayaa (tosin jos en ehdi saada cossia ajoissa valmiiksi, ilmestyn Emana) ouo''

  Hehe, tulen sitten napsimaan kuvia, jos se vain ei haittaa |D
  Sitä kuitenkaan ei törmää AA-cossaajiin ihan joka conissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse en vielä tähän mennessä ole nähnyt yhtäkään suomalaista Maya-cossaajaa, joten mukavaa jos niitä tulee nyt kaksi. o/ Muutenkin Ace Attorney -hahmoja on aina kiva nähdä~

   Poista