lauantai 13. elokuuta 2011

Suunnitelmia

Koulun alku lähestyy, samoin tulevaisuudessa häämöttävät conit. Tällä hetkellä näyttää siltä, että matkani kulkee ainakin Traconiin sekä Desucon Frostbiteen. Shirocon III:n järjestäminen on myös suunnitelmissa. Klavier-peruukki kolahti eilen postilaatikkoon ja sai allekirjoittaneen lahjomattoman kiintymyksen heti osakseen. Laadukas peruukki on laadukas. <3 Klavieria varten on siis kasassa jo (muokkaamaton) peruukki, kengät sekä takkikangas. Kiirettä ko. puvun kanssa ei onneksi ole, sillä ajattelin debytoida sen vasta Frostbitessa nyt kun Chibicon kerran pomppasi Helsinkiin eli allekirjoittaneen lompakon kannalta ulottumattomiin. Taloudellinen tilanne on muutenkin vähän niin ja näin kiitos Traconin. Cosplay todellakin pilaa elämäsi ja vie rahasi..!

Mutta joo. Koska rahatilanne kerran on mikä on niin en voi vähään aikaan tehdä kovin vaativia ( = kangasta nieleviä) pukuja. Toisaalta se harmittaa mutta toisaalta antaa mahdollisuuden keskittyä helppoihin pukuihin. Eipähän ainakaan tule stressiä. Rahasyöppö-Traconissa kierrätän luultavasti Shizuota sekä timeskip!Simonia mikäli cosplaypareihin ja -ryhmiin liittyvät päällekäisyydet saadaan jotenkin sumplittua. Seuraava con onkin sitten Frostbite jonne meinaan tosiaan sitä Klavieria. Toinen päivä olisi vielä cossia vailla. Vahva veikkaus on että cossin silloin Persona nelosesta joko Yukikoa tai päähenkilöpoikaa (jonka nimesin pelissäni Ismo Laitelaksi).

Moi, olen Laitela Ismo -kun.

Sinänsä helppoja pukuja ja peruukitkin olisi tavallaan jo omasta takaa; Yukikoon voisi lainata päänahan Sannilta ja Ismossa voisi toimia rankasti muokattu Edgeworth-peruukki. Todennäköisempi vaihtoehto noista kahdesta on Yukiko, mutta katsotaan nyt...

Ensi talveksi olisi suunniteltuna myös tehdä mahdollisesti vihdoin se Tsunade, nyt kun kerran tuo Klavier-peruukkikin rötköttää täällä. Tosin Tsunadea pitäisi cossailla ennen Klavierilla debytoimista, sillä Klavieria varten peruukki pitää laittaa tötterölle ja lyhentää. Nyt se on vielä ihanan pehmoinen ja pitkä, tuntuu lähes rikokselta suunnitella sille tuollaista kohtaloa...

Näen jo itseni tässä puvussa keskellä lumihankea.
Whii. Tsunade olisi suht helppo ja halpakin ja ruumiinrakennekin täsmäisi tällä kertaa. Bonuksena vielä se jos claircorruption tekisi Orochimarun. ...Okei, suunnittelenko oikeasti Naruto-cossia? Ei taida olla enää kaikki muumit laaksossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti