lauantai 23. heinäkuuta 2011

Listaa pukkaa

Lista tekemistäni puvuista ja niiden kelvollisuusaste (asteikolla 1-5)

Hizuki (Time Stranger Kyoko, 2006) 1, kaappicossi

Sanji (One Piece, 2006) 1, kaappicossi

Pell (One Piece, 2007) 2

Iceburg - teiniversio - (One Piece, 2008) 2

Nami - Alabasta - (One Piece, 2008) 1

Riza Hawkeye - jakson 25 versio - (Fullmetal Alchemist, 2008) 1, kaappicossi

Rasa (One Piece, 2008) 1

Nami - Water 7 -versio - (One Piece, 2009) 2

Grell Sutcliff - hovimestariversio - (Kuroshitsuji, 2009) 3

Ranska (Hetalia, 2009) 3

Ukraina (Hetalia, 2010) 1

Kaito (Vocaloid, 2010) 3

Etelä-Italia (Hetalia, 2010) 1

Hans Axel von Fersen (Rose of Versailles, 2010) 3

Itävalta (Hetalia, 2010) 3

Chibimano (Hetalia, 2010) Ei arvosanaa sillä en ole koskaan käyttänyt.

Jeanne d'Arc (Hetalia, 2010) 1, kaappicossi

Ruotsi (Hetalia, 2011) 3

Miles Edgeworth (Phoenix Wright - Ace Attorney, 2011) 3

Shannon (Umineko no naku koro ni, 2011) 4

Delic (Durarara!!, 2011) 2

Tamaki Suoh - jakson 26 versio - (Ouran High School Host Club, 2011) 3

Kasuka Heiwajima (Durarara!!, 2011) 2, kaappicossi

Shizuo Heiwajima (Durarara!!, 2011) 3

Simon - timeskip-versio - (Tengen Toppa Gurren Lagann, 2011) 4


Ykkönen meinaa joko kaappicossia tai häpeällisen surkeaa tekelettä, kakkonen on hyvä kaappicossi tai hieman epäonnistunut puku, kolmonen sanoo että ihan jees, nelonen on tosi hyvä ja vitonen ultimaattinen unelma. Tähän mennessä ei vielä yhtään vitosta, mutta tavoitteenani on yltää jonain päivänä sellaiseen. One Piecen Vivi -cossiani ei tuosta listasta löydy, sillä vaikka se olikin hieno niin en tehnyt sitä itse. Kuten näkyy niin One Pieceä ja Hetaliaa on paljon.

Lista puvuista jotka haluaisin/saatan/aion tehdä

Klavier Gavin (Ace Attorney - Apollo Justice)
Tämän aion tehdä seuraavaksi ja työ alkaa heti kun saan rahaa. Luvassa siis nahkahousuja ja kettinkikoruja, tötterötukasta puhumattakaan. Luultavasti Chibiconiin mikäli mitään yllättäviä esteitä ei tule, ja jos Shirocon tekee paluun niin cossailen Klavieria myös siellä.

Mask*DeMasque (Ace Attorney - Phoenix Wright, Trials & Tribulations)
Tämän jos teen niin menen kyllä kisaamaan, on sen verran vaikea puku luvassa. Pitäisi tehdä bootcoverit, sulkahattu, naamio ja muita ihme härpäkkeitä. Saa nähdä riittävätkö taidot. Tahtoa ainakin olisi.
Tsunade (Naruto)
En ole ikinä ollut mikään Naruto-fani, pikemminkin päinvastoin. Kuitenkin pelatessani siskon kanssa tämän PS2:lle tarkoitettuja Naruto-pelejä aloin tykätä Tsunadesta. Ja tässä olisi vihdoin hahmo jonka cossaamiseen kroppani sopii. Tähän voisin myös käyttää Klavier-peruukkia hieman stailattuna. Saa tosin nähdä kehtaanko ikinä tehdä tätä, Naruto-hahmojen cossaaminen on kuitenkin jotain mistä saa helposti kuraa niskaansa, enkä rakasta sarjaa niin paljon että olisin valmis moiseen. 
Lamiroir (Ace Attorney - Apollo Justice)
Vielä jokin aika sitten halusin tehdä tämän melkeinpä palavasti. Ei-niin yleinen Ace Attorney -cossi, omien hiusten käyttömahdollisuus ja röyhelöitä, täydellistä. Mutta sitten kävikin niin että näin tämän vuoden Nekoconissa upeasti toteutetun Lamiroir-cossin (tosin ilman tuota viittaa) ja tulin siihen tulokseen, että en todennäköisesti pystyisi samaan. Mutta saa nyt nähdä...Valant Gramarye (Ace Attorney - Apollo Justice)
...Mistä näitä Ace Attorney -cosseja oikein tulee? Tämä on varsin tuore mielihalu ja saa nähdä tuleeko siitä koskaan mitään. Mistään helposta puvusta kun ei kuitenkaan ole kyse. Eniten minua askarruttaa tuo vyö sekä tietenkin viitta kuvioineen, ja tuollainen ihme keppikin pitäisi väsätä. Katsotaan, katsotaan.
Sayaka Miki (Puella Magi Madoka Magica)
Madokan katsominen on vielä kesken, mutta kavereilla on ilmeisesti luvassa ryhmäcossi johon tarvittaisiin Sayakaa. Olisin mieluummin cossinut Mamia, mutta A) se on jo varattu ja B) taitoni tuskin riittäisivät sen tekemiseen. Eikä Sayaka kehno hahmo ole, joten mikä jottei. Kenkien kanssa voi tosin tulla ongelmia. Mutta jos cossaisin Sayakaa, niin samalla peruukilla voisin cossia myös...


Franziska von Karma (Ace Attorney - Phoenix Wright, Justice For All)
...Franziskaa. Kengät tuohon pukuun olisivat jo valmiina. Tämä cossi on häälynyt mielessä jo siitä asti kun ostin ensimmäisen Ace Attorney -pelini, eli noin helmikuusta saakka. Saa kyllä nähdä kehtaanko esitellä reisiäni tuohon malliin. Onneksi sukkahousut hoikentavat..!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti