maanantai 17. elokuuta 2015

Acon-kuvia, Tracon-suunnitelmia eikä juuri muuta

Pöysti, my man, long time no ABC!


Eiku.

Aikaa on tosiaan kulunut, viimeisin päivitys on näemmä tehty kesäkuussa. Sellaista se on, kun yrittää leikkiä työssäkäyvää aikuista hetken verran. Itse asiassa työssäkäyvän aikuisen leikkiminen on tällä hetkellä niin voimiavievää, etten jaksa kirjoitella sen kummempia Animeconista vaan ainoastaan läjäytän teille kasan siellä näpsittyjä kuvia ja jätän loput mielikuvituksenne varaan. Selfienjälkeisistä Nozomeista kiitos maailmanvaltiaalle ja hurmaavallepummille, Asuka-kuvista taas Aleksandra Juoperille. Lisää Nozomi-kuvia pitäisi olla tulossa sitten kunhan saan ne kuvaajalta.

Sävy sävyyn uuden alpakkayden kanssa.

Tracon-cossisuunnitelmani näyttävät Herran vuonna 2015 tältä:


Olivian, tuon FE:A-tytyistä ihanimman, teen tällä hetkellä mukavan suurta FE:A-ryhmäcossiamme varten. Cloé taas ilmaantui elämääni täysin yllättäen Cloé's Requiem -rpg:n pelaamisen myötä, ja koskettava tarina jätti väistämättä jälkensä. Luvassa on siis tunteita herättäviä sarjoja ja hahmoja, mikä lupailee yleensä hyvää. Traconissa nähdään!

3 kommenttia:

  1. Äyäyäyäyäyääyiueäö uguu Nozomi sopii siulle niin hyvin ja tuo asu ja kaikki nuo ihanat pastellivärit wäääääh<3 ;___; Toivottavasti kuvia sataa pian lisää~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yhyy kiitos ;____; Toivon kanssa että niitä kuvia tulee pian.

      Poista