keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Neljä pientä Magi-cossaajaa marssi näin...

...ruuhkaisessa Sibeliustalossa eteenpäin.

No niinpä tietysti, päivä edellisen blogipostaukseni -- jossa olin ilmoittanut päivittäväni seuraavan kerran kun Magi-shoottikuvat ilmestyvät nettiin -- jälkeen ne odotellut shoottikuvat sitten ilmestyivät. No jaa, eihän tässä sinällään mitään vahinkoa tapahtunut, saattepa nauttia (??) kahdesta päivityksestä saman viikon aikana.

Kuvaajana toimi Maria Vidbäck, suuret kiitokset näistä! Editoin itse vähän muutamaa kuvaa mutta ihan luvan kanssa. Kaikkiin en kuitenkaan ole koskenut (rannekkeen bongaaminen on aika selvä merkki siitä).

Tässä nyt vihdoin se proppi.
(Ai miten niin tätä on muokattu? Kyllä minä ihan oikesti paloin hiileksi.)
Voi siua Ginger-I kun olit ihan ilman kenkiä ;A;

Shootin alussa ja poseerauksia miettiessä päässäni sinkoilivat ajatukset olivat aika lailla mallia "apua apua miten poseeraan kun en cossaa edes päähenkilöä ja mitääääääh" mutta kyllä ne sitten siitä rauhoittuivat hetken kuluttua. Loppujen lopuksi tulin näemmä poseeranneeksi aika samalla tavalla joka kuvassa; saan varsin hyviä Shinjiro-fiiliksiä katsoessani mörökölli-ilmeitäni ja nyrkkiin puristettuja käsiäni. Toisaalta no, suupielet korvissa virnuileminen ei välttämättä olisi ollut yhtään sen parempi tai hahmouskollisempi vaihtoehto. Irvistelen tälläkin hetkellä sille miten karmaisevalta vyönauhani kuvissa näyttää, mutta muuten pukuni näyttää olevan ihan edukseen. Ensi kerralla sitten paremmin. Kuvaussessio oli mielestäni varsin mukava ja ehdottomasti yksi koko conin huippuhetkistä. Ilman sunnuntain shoottia kuvat ryhmästämme olisivat jääneet todennäköisesti aika vähiin, sillä shoottipaikat olivat kiven alla eikä niitä olisi välttämättä ollut aikaa/jaksamusta etsiä omin päin. En voi kylliksi kiittää Desuconia mahdollisuudesta shoottiajan varaamiseen. Kiitokset vielä myös ihanalle ryhmällemme, viimeistään kesä-Desussa sitten uusiksi ja isomman porukan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti