keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Edistystä Animeconin suhteen, w00t

Hurrhurrderpderp. Animecon häämöttää kolmen päivän päässä ja jonkinlainen jännityshermostuspaniikki on onnistunut hiipimään niskaani. Kolmen päivän päästä cossien pitäisi olla täydessä tiptopkunnossa ja kisaesityksen hiottuna ja harjoiteltuna.

Ensimmäiseksi Lottiesta. Uudet linssit saapuivat tänään ja ilokseni pystyin toteamaan ne varsin kelvollisiksi, edes silmien oma väri ei näkynyt alta kuten olin pelännyt. Uudet linssit näyttivät vanhoja huomattavasti realistisimmilta, mutta olen nyt vähän sormi suussa sen kanssa onko tämä hyvä vaiko huono asia. Vanhat linssit kun olivat mielestäni juuri sopivan shokeeraavat Lottien mielipuolisia ilmeitä ajatellen. No, ei auta itkeä kun maito on jo maassa, pääasia että minulla on nyt linssit.


Paranneltu versio Lottien puvusta alkaa myös olla valmis, enää pitäisi vähän siistiä hametta ja viitan vinonauhoja. Eniten päänvaivaa on tuottanut -- luonnollisesti -- kisaesitys. Tämä on ensimmäinen kerta kun olen joutunut moista väsäämään, ja fiilikset ovat vaihdelleet laidasta laitaan. Päällimmäisenä niistä taitavat olla stressi ja perfektionismi; tänään taoin esitystä kerta toisensa jälkeen veren maku suussa ja takaraivossa ajatus "vielä vähän paremmin/nopeammin/sujuvammin/ilmeikkäämmin!". Mielessäni pyörivät jatkuvasti kuvat takaperinvoltteja heittelevistä ja jättimäisten proppien kanssa taiteilevista kanssakisaajista ja välillä olo tuntuu varsin mitättömältä. Lottiella ei edes ole mitään proppia jonka olisin voinut väsätä kisaa varten. Odottelen jännityksellä miten esitykseni luonnistuu lavalla, sillä olen joutunut harjoittelemaan sitä varsin pienessä tilassa (musiikkikeskuksen lava > rivitaloasunnon täpötäysi olohuone). Onneksi kyseinen lava sentään on kutakuinkin tuttu.

Sitten sananen toisesta Animecon-cossistani eli Kanbasta. Aloitimme Takakuran veljesten väsäämisen Avialan (Hollyn) kanssa muka hyvissä ajoin, mutta silti pukujen kanssa meinasi tulla (ja tulikin) kova kiire. Herrainkaulus -- ah, tuo ikiaikainen viholliseni! -- väsättiin tällä kertaa aivan oikeaoppisesti alusta asti ja siihen paloikin sitten tuhottomasti aikaa. En ole varmasti ikinä työstänyt yhtä takkia näin kauan, mutta no, ainakin lopputulos näyttää varsin hyvältä. Siitä ei tosin ole kuvia luvassa ennen Animecon-jälkiraporttia, haa haa haa. Kanban univormua väsätessä varmistuin jälleen eräästä asiasta, nimittäin siitä että en kyllä tee vähään aikaan yhtäkään vaatekappaletta joka sisältää herrainkauluksen. ajkslfakegla.Siis vähänkö ollaan tr00-cossaajia, maalataan napitkin itse.
 Vaatekappaleiden valmistuttua oli luvassa peruukin stailaus, jonka hoidin alta pois tänään.

Ennen... (näytän ihan W.i.t.c.h:n Williltä, btw)
...ja jälkeen.
Lopputulos näyttää varsin hyvältä ottaen huomioon sen, että kaikki peruukinstailausoperaationi tapahtuvat ylhäisessä yksinäisyydessä vessan peilin edessä vailla kynsisaksia ja hiuslakkaa kummempia apuvälineitä. Peruukin kuljetus ehjänä coniin tulee olemaan varsin jännittävä kokemus, mutta onneksi hiuslakka on keksitty.

Näin tällä kertaa. Huomenna kutsuvat vielä työt, mutta sen jälkeen aion käyttää vapaa-aikani enemmän tai vähemmän tehokkaasti kisaesityksen hiomiseen. Animeconissa (toivottavasti) nähtäillään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti