tiistai 25. heinäkuuta 2017

Popcult & Desucon 2017

On tullut pidettyä vahinkohiljaisuutta. Päivittäminen on käynyt jatkuvasti mielessä, mutta jotenkin sitä ei vain ole jaksanut ottaa itseä niskasta kiinni ja blogata. Pahoittelut siitä!

Ensinnäkin oli Popcult, ja siitä tuntuu olevan jo pieni ikuisuus. En ollut aiemmin käynyt lähinnä länkkäriviihteeseen keskittyvässä tapahtumassa joten odotin jännityksellä eroaisiko tapahtuma paljolti perinteisistä animepainotteisista coneista. No eihän se eronnut, olo oli ihan yhtä kotoisa. Tapahtumapaikka oli todella veikeä, etenkin yläkerran "terassi", josta näkyi meressä kelluville risteilyaluksille, oli jotain hauskaa ja erilaista.

Popcultissa oli hyvä tilaisuus cossata länkkärihahmoja. On vähän hassua, miten luontevalta se tuntuu nykyään, kun aluksi vähän arastelin cossata jostain muusta kuin japanilaisesta lähteestä. No, länsisarjoihin keskittyvässä tapahtumassa ainakaan kukaan ei katsonut kieroon! Pääasiassa animenörttejähän tässä yhä ollaan, mutta muutama hyvä länsisarja on noussut japanisuosikkien rinnalle.

tamucist kuvasi

mae-rye kuvasi


McCree oli helppo päällä ja sisälsi mukavat kengät, joten se oli A+ valinta tähän tapahtumaan. Alun perin minun piti olla mukana OW-ryhmässä, joka sitten lopulta peruuntui, mutta onneksi conista löytyi ihanat Hanzo ja Genji joiden kanssa tuli räpsittyä paljon kuvia.

Popcultia varten tuli myös kaivettua reilun vuoden vanha Darling Charming -cossi kaapin perukoilta ja vähän korjattua sitä, sillä luvassa oli paricossi mae-ryen kanssa. Kylmän kevään johdosta puissa ei ollut vielä oikein lehtiä, mutta onneksemme kukkia sentään oli jonkun verran. Shootti sujui hyvin, mutta tulipahan taas havaittua että noilla kengillä ei kyllä kävellä metrin pidempää matkaa ilman infernaalisia jalkakipuja. Darling on paras tyty, mutta puku lensi silti roskiin heti conin jälkeen -- en vain tykännyt siitä enää yhtään. :I Ehkä teen joskus jonkun toisen EAH-hahmon.

Kuvat ja editointi by Cosplayphotographer Neiti Nina



Kesäkuussa oli sitten Desucon, joka tuli ja meni ihan sairaan nopeesti. Desuun oli luvassa pelkkiä tytycosseja ja kerrankin onnistuin valitsemaan lämpötilaan nähden jokseenkin hyvät vaatteet. Desussa oli hauskaa, mutta ei jotenkin ehkä ihan niin hauskaa kuin yleensä, sillä olin stressannut paljon ennen conia ja se heijastui conkokemukseen. Se nyt ei tietenkään ollut Desuconin vika.

mae-rye kuvasi



Perjantain cossi oli Arisa Ahokainen Akiba's Trip the Animationista, ja oli hauskaa että ihmiset tunnistivat hahmon! Oli aika ebinit fiilikset tulla coniin ja kuulla "kato, Ahokainen on palannut Suomeen!". Tykkäsin tässä cossissa ihan liikaa tuosta möfföisestä hameesta vaikka itse sanonkin. ;_;

Nyymix kuvasi

Näin käy kun miehet muuttuvat naisiksi.
Lauantaina olin jälleen paricossailemassa mae-ryen kanssa. Cossasimme Zone-00:sta Senryon ja Kurobaran virallisia naisversioita, joista on olemassa ehkä kolme kuvaa muttei yhtäkään värillistä kokokuvaa. Yritä siinä sitten saada aikaiseksi värimaailmaltaan yhtenäinen ja onnistunut cossi. 8I Tein tähän asuun ensimmäisen kimononi (ei se kyllä ihan oikeaoppinen kimono ole, ei edes lähdekuvassa), mikä oli yllättävän rentoa. Musta vaate ei ehkä sitten kuitenkaan ollut se fiksuin valinta kesäsäähän, mutta ainakin yläosan puolesta puku oli aika ilmava.

tamucist kuvasi



Koska Persona 5 suvaitsi vihdoin ja viimein saapua, olin varannut P5-cossille päivän Desusta jo ajat sitten. Futaba on paras tyty, joten valinta osui luonnollisesti häneen, vaikka kyseessä onkin jälleen kerran pienikokoinen ja lyhyt tyttöhahmo, joka ei sovi minulle ollenkaan. Futaban asu oli simppeli sekä helppo koota, mutta itse en mielestäni näyttänyt hyvältä tässä cossissa eikä minulla ollut kunnollista inspiraatiota kuviin. Ehkä vielä joskus...

Myös Animecon on jo tässä vaiheessa ohi, mutta siitä teen ihan erillisen postauksen! Sitä odotellessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti