sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Miksi olla koulussa kun voi shootata pukuja

Traconin jälkeen cosplaypöhinät olivat sitä luokkaa, että päätimme sitten mae-ryen kanssa pitää uuden kotikaupunkishootin. Yksi parhaita puolia yliopistoelämässä on se, että saa itse päättää omista aikatauluistaan, ja jos sille päälle sattuu päivän voi viettää tenttiin lukemisen sijaan ulkona kuvaamassa omia hassuja asuja. :D

Koska olin huomannut Velourian valkoisten kulmakarvojen olleen huono idea, päätin korjata vahingon ja shootata Velouriaa mustilla kulmakarvoilla. Kuvia katsellessa tuli heti sellainen olo, että päätös oli oikea. Mustat kulmakarvat toivat heti enemmän ilmeikkyyttä hahmoon.

mae-rye kuvasi.

Vaikka kuvausolosuhteet olivatkin otolliset sään ja lämpötilan puolesta, suora auringonpaiste teki kuvaamisesta varsin hankalaa. On ärsyttävää, kun luulet valinneesi oikean kuvakulman niin, ettei auringonvalon pitäisi pilata kaikkea, ja kameran näytöllä näkyykin joko täysin tumma tai puhki palanut kuva. :c Onneksi vain pieni osa kuvista jäi valon takia käyttökelvottomiksi ja syyskuinen auringonpaiste toi onnistuneisiin otoksiin oikein kivan tunnelman.

Pääsimme kuvaamaan myös paikkaan, jossa auringonvalo ei ollut enää ongelma. Ihana mae-rye oli nimittäin hankkinut meille luvan kuvata cossejamme Kuopion kaupungintalolla. En ollut koskaan ennen käynyt kyseisen pytingin sisällä, ja kyllä siinä leuka loksahti kun astuimme sisään ja ympärillä näytti siltä kuin olisimme olleet vanhassa kartanossa. Mikäs sen parempi paikka shoottailla ruotsalaista kreiviä.

Bonuksena: BFF:t Fersen ja Kustaa.
Toivon todellakin, että pääsemme kuvailemaan kaupungintalolle vielä joskus toistekin, sillä se oli ympäristönä aivan huippu. Talon jylhät sisätilat sopivat niin Fersenille kuin mae-ryen cossaamalle Florence Nightingalellekin. Siis vähänkö nyt kaduttaa, että purin Cloén mekon ja annoin osille uuden elämän muissa puvuissa, sillä Cloé olisi sopinut kaupungintalon käytäville kuin nakutettu. :'c

Conikesä on auttamatta ohi ja katseet täytyy suunnata ensi vuoden alkuun. Kuten jo viime postauksessa kerroinkin, seuraavana ovat luultavasti luvassa Frosti-cossit, mutta vielä en ole jaksanut niitä aloitella. Puvut on toki päätetty, ja voin jopa paljastaa että luvassa on avaruusteemaa joka päivälle:

Lisää avaruusiskäilyä...
...sekä avaruusprinsessaryhmää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti