sunnuntai 7. elokuuta 2016

Kiva kesäinen kuvadump

Paljon cosseja mutta aivan liian vähän coneja joissa käyttää näitä cosseja? Ratkaisu: järjestä photoshoot. Helppoa ja mukavaa -- sen kun lähdet ulos kotiovesta ja etsit kotikaupunkisi parhaat kuvausmestat (tai oikeastaan ne kannattaa etsiä ennen kuin lähtee ulos kotiovesta). Puku ei hiosta kellon ympäri niin kuin conissa ja meno on muutenkin chillimpää kun saa keskittyä vain olemiseen ja kuvaamiseen. Jalatkin kiittävät!

Eli toisin sanoen mae-rye ja minä suuntasimme Kuopion huudeille kuvaamaan cosseja, jotka ansaitsivat mielestämme lisää rakkautta kuvausten muodossa. Aluksi sopivien pukujen päättäminen tuntui supervaikealta, mutta sitten muistini vetreytyi ja palautin mieleeni kaksi pukua joista ei ollut olemassa montaakaan kuvaa: Rapunzel!Nozomi sekä Buranko. Rapunzel!Nozomi oli maannut kaapissa Animecon 2015:sta lähtien ja korjasin sen uudempaan uskoon vain vähän ennen shoottia; Burankossa taas ei ollut mitään korjattavaa. Näitä kahta cossia en välttämättä jaksa enää ottaa coneihin mukaan mutta ne sopivat photoshootattaviksi paremmin kuin hyvin.

mae-rye kuvasi minua ja toisin päin!

Burankon kohdalla meidät yllätti Suomen kesä eli kesäsade, joka ei näyttänyt loppuvan millään, joten metsässä otetut kuvat räpsittiin sateessa sateenvarjon alla turvassa. Onneksi sää parantui metsäreissumme jälkeen ja loppushoot saatiin hoidettua suhteellisen kuivassa säässä. Kuopiossa on ihan himona upeita kuvauspaikkoja laidasta laitaan ja olen jo nyt ihan intona lähtemässä shoottaamaan joskus uudestaankin. :'D

 PS: Tässä Traconin cossit. Sunnuntaina kohtaan esityskisan haasteet, jännittää. ;___;


2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia~! <3
  Ja tsemppiä esityskisaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kiitos! Tsemppiä tarvitaankin, olen ihan hermona. :'>

   Poista