sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Haastettu'd

Sain haasteen Ricchanilta joten luvassa siis kymysyksiä ja vastauksia, tällä kertaa ei ehkä niin paljoa cosplayhin liittyviä mutta kuitenkin. Omat kysymykseni kyllä liittyvät sitten pukuiluun ja 2D-hahmoihin joten tarkastakaahan haastettavien lista, jos vaikka löytäisitte itsenne sieltä.

Irrelevantti mutta söpö kisu olkaa hyvät.

SÄÄNNÖT:
1) Haastetun tulee kertoa yksitoista asiaa itsestään. 2) Haastetun tulee vastata yhteentoista kysymykseen, jotka haastajasi on valinnut. 3) Haastetun tulee keksiä yksitoista uutta kysymystä uusille haastetuille. 4) Haastetun tulee haastaa yksitoista blogia, joilla on alle 200 lukijaa. 5) Haastetun tulee kertoa, kuka hänet haastoi ja kenet hän haastaa. 6) Ei takaisinhaastamista.11 asiaa minusta (taas)

1) Seuraan tämän kauden sarjoista vain Kill la killiä ja Magin (tökerön huonosti ja laiskasti tehtyä ynnä animoitua) kakkoskautta, enempikin houkuttelisi mutta aika ei yliopiston takia riitä. ;_; Näiden kahden uuden sarjan lisäksi minulla on kesken Shingeki no Kyojin ja Gatchaman Crowds, molemmista taitaa itse asiassa olla katsomatta kolme jaksoa.

2) Haluaisin tilata eBaysta vaatekaapin täydeltä suloisia röyhelöisiä mekkoja mutta aasialaiset koot eivät anna myöten.

3) Olen asunut kohta kolme kuukautta omillani. Muuten sujuu ihan hyvin mutta pimeät yksinäiset illat ovat vaikeita. L(´□`L)

4) Haluaisin tehdä jonkun (uuden) Vocaloid-cosplayn ja vaikka minulla on lukuisia lempibiisejä en ole vieläkään löytänyt sellaista joka olisi aivan pakko saada tehdä. Jokin Meikon tai Gakupon versio voisi olla kiva, hmmm.

5) Positiivisuus on minulle erittäin vaikeaa, mikä ei ole kovin terveellistä. En vain osaa olla positiivinen, se tuntuu teennäiseltä etenkin kun olen ollut koko pienen ikäni pessimisti.

6) En ole vieläkään katsonut NGE:tä joten en ole tr00 animeharrastaja!11

7) Olen ottanut tavakseni katsoa Pikku kakkosen lähes joka päivä jos vain satun olemaan kämpillä. En tiedä miksi, lieneekö kyse tuttuuden ja turvallisuuden tunteesta.

8) Aion käyttää joululoman tehokkaasti (?) Frostbite-cossi(e)n ompeluun. Aika alkaa uhkaavasti loppua kesken, jos ei vielä nyt niin myöhemmin varmasti sitten. Katsotaanpa millä cosseilla sitä tulee lopulta päädyttyä tapahtumaan; Frostbite-suunnitelmillani kun on ollut tapana muuttua vielä varsin lyhyellä varoitusajalla. Minkähänlainen rastapäinen komistus raivaa tiensä cossilistalleni tänä vuonna?

9) Minua vaivaa hirveä photoshoot-ikävä. Jätkät hei, pidetään photoshoot! Tai vaikka kaksi.

10) /cgl/:n draamailujen seuraaminen on aivan liian koukuttavaa puuhaa.

11) Minulla on pahana tapana huudella meemejä kuin mikäkin jonne. Tämänkin postauksen otsikossa on sellainen. Olen anteeksi.1) Minkä leffan katsoit viimeksi?

Silloin kun aloitin vastailemaan näihin kysymyksiin vastaus oli Titanic, mutta koska postauksen valmiiksi saaminen on vain venynyt ja venynyt tilanne on toinen ja joudun vastaamaan Villi tusina 2 joka tuli telkkarista eilen ja oli poskettoman huono.

2) Kunnianhimoisin haasteesi?

Hankkia elämä Koska tämä on cosplayblogi voisin kertoa kunnianhimoisimmasta cosplayhaasteestani joka on.. yhä edelleen sijoittua kilpailussa edes kerran. Haaste tämä on siksi koska minua ärsyttää oma kyvyttömyyteni luoda pukuja joilla olisi mitään mahdollisuuksia pärjätä kilpailuissa.

3) Lempieläimesi?

Olen parin vuoden sisään muuttunut salakavalasti kunnon kissaihmiseksi. Veikkaan syyksi läheisimmän ystäväni sekä Internetin (erityisesti Tumblrin) vaikutusta. (^・ ω・^ ) Eli kisut, siis. Onneksi kaveripiirissä on jonkun verran kisuja joita paijata. Jospa sitä joskus vielä hankkisi omankin kissan.

4) Oudoin unesi?

Ei nyt tule mitään yhtä tiettyä unta mieleen. Varmaankin sellaiset joista herätessä on pitänyt hetki miettiä mikä on unta ja mikä totta.

5) Suosikki-pehmolelusi lapsuuden ajoilta?

Nykyään likaisenharmaa mutta ennen valkovaaleanpunaraidallinen tuttia syönyt mollamaija nimeltään Tuttifrutti. Nukuin se vieressäni vielä yläasteikäisenäkin.

6) Vuodenajoista parhain?

Kesä ja syksy, etenkin alkusyksy. Pidän kovasti myös talvesta joten oikeastaan vuodenajoista huonoin on kevät.

7) Musta vai valkoinen? Perustele.

Vaikea valita. Olen aikaisemmin luottanut aina mustaan joten vastaan tällä kertaa valkoisen. Vaatekaappini on täynnä mustaa ja yritän nyt pikkuhiljaa uudistaa sitä valkoisempaan (ja vaaleanpunaisempaan) suuntaan sillä kun tyyliäni tarkastelee vähän paremmin se on loppujen lopuksi synkkä ja tunkkainen. Tahtoisin vain pukeutua söpösti valkoiseen (ja vaaleanpunaiseen). ;_; Mustasta tulee mieleen marraskuun lohduton ankeus, valkoisesta lumi ja hienostunut teenjuonti sisätiloissa.

8) Koulutukseltasi olet?

Tällä hetkellä ylioppilas ja tuleva Kelan täti sosiaalityöntekijä. Katsellaan miten opintojen kanssa käy.

9) Pöytäkone, läppäri vai tabletti-tietokone?

Olen tykästynyt läppäriin, joskin se toimittaa pöytäkoneen virkaa. Tosin kotona käydessä läppärin voi raahata omasta epäsosiaalisesta luolasta perheen pariin. Läppäri siis. Tablettia en tule ikinä hommaamaan.

10) Tämän hetken paras musakappale?

Kill la killin ending-biisi eli Miku Sawain Gomenne, Iikoja Irarenai.


11) Sarja, jota seuraat, sekä suosikkihahmosi.


Vain yksi? No, heitän jotain vähän ei-niin ennalta-arvattavaa (krhmMagikrhm, krhmSinbadkrhm) ja vastaan että seuraan A Bride's Storya (mangana) ja lempihahmoni on ovat yllättäen Laila ja Leily. He ovat myös äärettömän itsekkäitä ja ärsyttäviä mutta päätyneet jotenkin mystisesti lempihahmoikseni. Karlukin mummo on myös aika cool.11 omaa kysymystä

1) Onko sosiaalisen median (Twitter, blogit, Facebook, Tumblr...) hyödyntäminen tärkeää cosplayssa?
2) Onko ihon maalaaminen cosplayn vuoksi sinusta rasistista?
3) Onko sinulla pukua jonka olet halunnut tehdä jo pitkään mutta et ole saanut aikaiseksi tehdä? Jos on, mikä puku on kyseessä ja miksi et ole vielä tehnyt sitä?
4) Mikä Suomen anime-/cosplayskenessä on parasta?
5) Entä pahinta?
6) Oletko koskaan lakannut pitämästä sarjasta sen fandomin takia?
7) K18-conit Suomessa, onko niillä tulevaisuutta?
8) Tämän hetken suosikkianimehahmosi?
9) Katsotko englanniksi dubattua animea? Miksi, miksi et?
10) FFFightit, cosplaydeitit ja muut huumoriohjelmat coneissa, hitti vai huti?
11) Mitä conia odotat tällä hetkellä eniten?

Haastan seuraavat bloggaajat

1) Woodi 
2) Nia 
3) Hakkis 
4) Novadille 
5) claire ja YO 
6) lapio ja Wilma 
7) cidi 
8) Aviala 
9) Mouru


Tuossa on yhteensä 11 bloggaajaa, hah! Jos jaksatte noihin kysymyksiin vastailla olisi kivaa mikäli laittaisitte linkin kyseiseen postaukseenne. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti